Werkwijze

​

In mijn trainingswerk maak ik, naast presentatietechnieken, gebruik van theatermethoden, creatieve werkvormen, psychologische inzichten en verschillende lichaamsgerichte benaderingen.

​

Mijn werkwijze is ervaringsgericht, diepgaand, hier-en-nu. Ik hanteer een veilige, directe benadering. Veel doen, oefenen en ervaren. 

​

In mijn trainingswerk gaat het niet alleen om het overdragen van kennis. Die beklijft namelijk alleen als er ook een concrete ervaring aan gekoppeld is. Daarom ligt de nadruk in mijn werk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met het materiaal, ervaren deelnemers direct het effect ervan. Die ervaring helpt hen vervolgens het geleerde toe te passen in hun werkpraktijk.

​

Tijdens een training beweeg ik mee met de deelnemers met wat nodig is voor ieders ontwikkeling. Ik reik gedoseerd aan wat zelfvertrouwen en motivatie biedt om bewuste keuzes te maken en om een volgende stap te zetten.

​

Uiteraard waarborgt veiligheid de mate van diepgang voor ieders persoonlijke proces. Dit bepaalt ook het uiteindelijke resultaat van de training.

​

Ik ga uit van ieders eigen stijl en natuurlijke manier van doen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar wat iemand meer ontspannen maakt, of juist wat hem meer versterkt in zijn optreden voor een groep.

​

Deelnemers noemen mijn aanpak en werkwijze: direct, praktisch, resultaatgericht, procesgericht, oog voor detail, humorvol, veilig en diepgaand.

​

​

Incompany training

Open training

Home

FunFaktor is een initiatief van Hans Jeths Consultancy.

Copyright© 2019 Hans Jeths Consultancy.  All rights reserved.

KVK 71370013

BTW NL098099309B03

Deze website maakt gebruik van cookies om de site te verbeteren en om gedrag te volgen binnen en mogelijk buiten de site. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

OK