FunFaktor 

Open Training 

Met FunFaktor krijg je drie extra elementen in handen die jouw presentatie een boost geven: Avontuur, Humor en Eigenheid.

Maak je volgende presentatie onvergetelijk en verbaas je toehoorders. Leer hoe je vol enthousiasme een presentatie geeft, die precies aansluit bij je publiek en die ervoor zorgt dat je publiek in beweging komt.

 

 

 

 

 

 

Programma 

Tijdens de training krijg je praktische handvatten aangereikt met legio voorbeelden, die je kunt toepassen op jouw situatie.

Theoretische onderdelen worden afgewisseld met praktijkoefeningen in kleine groepjes. Neem vooral je eigen presentatie mee naar deze training, dan kun je daar tijdens de oefeningen aan schaven.

Je loopt de training uit met nieuwe inzichten en vaardigheden om jouw presentaties FunFaktor te geven. Ook krijg je een digitale hand-out mee met instructies en werkbladen voor je volgende presentaties.

​

Doelgroep

Deelnemers aan deze training zijn pro-actieve en ervaren managers en professionals. Zij willen in korte tijd actuele praktische kennis ervaring opdoen en tools aangereikt krijgen om hun presentatie sprankelender te maken, waardoor ze meer impact genereren met hun presentatie. 

​

Duur

De training duurt één dag,

van 9.30 - 17.30 uur.

​

Groepsgrootte

Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers.

​

Kosten

€ 695 (exclusief 21% BTW, inclusief materiaal, lunch, koffie en thee).

​

Kom samen!  Neem twee collega’s mee. Bespaar geld. Neem contact op via hans@funfaktor.nl voor meer informatie.

​

Werkwijze / Voorwaarden / Incompany / Home

FunFaktor is een initiatief van Hans Jeths Consultancy.

Copyright© 2019 Hans Jeths Consultancy.  All rights reserved.

KVK 71370013

BTW NL098099309B03

Deze website maakt gebruik van cookies om de site te verbeteren en om gedrag te volgen binnen en mogelijk buiten de site. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

OK