Neem contact op

FunFaktor Incompany training

​

FunFaktor voor jouw team?

Maak je volgende presentatie onvergetelijk en verbaas je toehoorders. Leer hoe je vol enthousiasme een presentatie kunt geven, die precies aansluit bij je publiek en die er voor zorgt dat je publiek in beweging komt.

​

Doelgroep

Deelnemers aan deze training zijn proactieve en ervaren professionals. Zij willen in korte tijd actuele praktische kennis ervaring opdoen en tools aangereikt krijgen om hun presentatie sprankelender te maken, waardoor ze meer impact genereert met je presentatie. 

​

In de training leer je om Avontuur, Humor en Eigenheid toe te passen in je presentatie.

De training is ervaringsgericht en zit vol werkvormen, interventies en ervaringen. Daarnaast krijg je praktische tools aangereikt.

​

Duur

1 dag (7 uur).

​

Groepsgrootte

Min 6, max. 10 deelnemers. 

Bij meer dan 10 deelnemers wordt een 2e trainer ingezet.

​

Prijs

Prijs op basis van dagdeeltarief. Onze tarieven zijn exclusief 21% BTW. 

​

FunFaktor in jouw organisatie?

Met mijn trainingswerk streef naar een optimale afstemming met de opdrachtgever en deelnemers. Daarom heb ik vooraf met de opdrachtgever en eventueel een aantal betrokkenen of deelnemers aan de training een gesprek over de aanleiding, wensen, beoogde resultaten en leerbehoeften. Hierna breng ik eventueel offerte uit.

​

Maatwerk

Ik verzorg in-company maatwerk trainingen voor specifieke doelgroepen, zoals: salesprofessionals, marketingprofessionals, managers, docenten, trainers, art-directors.

​

Verdiepingstraining

De training kan worden uitgebreid met een of twee dagdelen, waarop de nadruk ligt op een of twee van de elementen: Avontuur, Humor of Eigenheid. 

​

Podiumcoaching optioneel

Enkele weken na de training worden deelnemers in groepjes gecoacht op hun presentatie. Iedere deelnemer stuurt van te voren zijn presentatie op naar de trainer.

​

​

​

​

​

​

Werkwijze / Contact

​

​

FunFaktor is een initiatief van Hans Jeths Consultancy.

Copyright© 2019 Hans Jeths Consultancy.  All rights reserved.

KVK 71370013

BTW NL098099309B03

Deze website maakt gebruik van cookies om de site te verbeteren en om gedrag te volgen binnen en mogelijk buiten de site. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

OK